Heeft u vragen, opmerkingen of iets anders - u kunt altijd een mailtje sturen naar: info@afarbags.nl

Uw mail zal binnen 48 uur beantwoord worden.

 

Of vul onderstaand formulier in:

Vernieuwen
Algemene voorwaarden AFAR BAGS

Identiteit van de ondernemer:
Floranova B.V.
Handelend onder de naam: Afar Bags
Spinding 20
5431 SN, Cuijk
KvK: 56355653
BTW nr.: NL852087287B01

Je kunt ons bereiken via:
Telefoonnummer: 06-39148029
Email: info@afarbags.nl
Facebook: www.facebook.com/bagsfromafar

Wil je de showroom bezoeken?
Bel of mail even om een afspaak te maken:
Telefoonnummer: 06-39148029
Email: info@afarbags.nl

Artikel 2 - Totstandkoming van de overeenkomst
De overeenkomst tussen van Afar Bags en de consument komt tot stand, wanneer de consument de bestelling op www.afarbags.nl heeft afgerond en deze door Afar Bags middels een email is bevestigd. Mocht je de bestelling onverhoopt toch willen annuleren, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Grote kans dat het pakket anders al naar je onderweg is.
Artikel 3 - De prijzen
De prijzen op deze site zijn inclusief BTW. Daar waar het een actieprijs betreft, wordt dit duidelijk op de site gecommuniceerd. Er worden géén verzendkosten in rekening gebracht. Ook bij ruilen worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Artikel 3 - Levering
Afar Bags betracht de grootste zorgvuldigheid bij het verzenden van de bestelde artikelen en het in ontvangst nemen van retour- en ruilzendingen. Afar Bags verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst. In de regel vindt de levering plaats binnen 3 werkdagen nadat de bestelling is ontvangen en geaccepteerd. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn of omdat de levering om een andere reden vertraging ondervindt, dan krijgt u daar zo snel mogelijk bericht van, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat de bestelling is geplaatst. Artikelen die op werkdagen voor 15.00 uur zijn besteld worden de navolgende werkdag bezorgd. Als u bestelt op vrijdag na 15.00 uur wordt uw bestelling op dinsdag de navolgende week bezorgd.

Artikel 4 - Bezorgadres en leveringsservice
U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen of u kunt de bestelling afhalen in de showroom.

Artikel 5 - Herroepingsrecht, ruilen en retourneren
Voor uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode hebt u een herroepingsrecht; dit betekent dat u de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen van uw kant de artikelen die u hebt ontvangen te retourneren. In dat geval dient u contact op te nemen met Afar Bags, waarna u een retourformulier krijgt opgestuurd. en kunt u de artikelen onbeschadigd, ongebruikt en voor zover mogelijk in de originele verpakking terugzenden. U krijgt uw geld dan teruggestort op het door u opgegeven rekeningnummer, inclusief de door u gemaakte portokosten met een verwerkingstijd van 10 werkdagen.

Wilt u het artikel ruilen voor een andere kleur of model (indien beschikbaar) dan is dat altijd mogelijk. Als extra service kunt u onbeschadigde en ongebruikte artikelen ook ruilen in, of terugbrengen op afspraak naar de Showroom ( Spinding 20, 5431 SN Cuijk).

Artikel 6 - Transportgarantie
Het risico van beschadiging en/of vermissing ligt tot aan het moment van bezorging bij Afar Bags, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen. Als u vóór het openen van uw pakket schade constateert aan de verpakking, neem dan meteen contact op met Afar Bags. Als u het pakket al hebt geopend op het moment dat u de schade constateert worden de artikelen door Afarbags vervangen.

Artikel 7 - Leeftijdsgrens
Afar Bags accepteert geen bestellingen van personen onder de 16 jaar.

Artikel 8 - Reclameren
Mocht u niet tevreden zijn over het geleverde artikel, neemt u dan contact op met Afar Bags binnen één maand nadat het gebrek zich heeft geopenbaard, dan wel dat u daar redelijkerwijs kennis van heeft kunnen nemen. Een bij Afar Bags ingediende klacht wordt binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd nodig heeft, antwoordt Afar Bags binnen de termijn van 14 dagen met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u een inhoudelijke reactie kunt verwachten. Afar Bags probeert klachten altijd in overleg met de klant en op de best mogelijke manier op te lossen.
Artikel 9 - Afwijkende of aanvullende voorwaarden
Afwijkende of aanvullende voorwaarden, anders dan in deze Algemene Voorwaarden bepaald mogen niet ten nadele van de consument zijn en moeten schriftelijk worden vastgelegd, danwel op een eenvoudige manier door de consument kunnen worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2017 - 2021 AFAR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel